Panoramakoket.jpgLoggan1.gif

 

            

  

                   

:

 

Om oss Hem Våra avdelningar Köansökan För våra föräldrar Kontakta oss

 

  

Vi huserar i ett hus som byggdes 1977, men var då en kommunal förskola med en småbarnsavdelning, tre storbarnsavdelningar och ett fritidshem.

1992 blev det tillåtet för personal att ta över den kommunala verksamheten, dessutom pågick det ett stort omvandlingsarbete av den kommunala verksamheten.

Personalen på Torparmors förskola valde då att starta eget. En ekonomisk förening startades med en styrelse som bestod av personal som arbetar här, utsågs.

1994 flyttade fritidshemmet till skolan och vi kunde flytta in en befintlig storbarnsavdelning dit, och startade samtidigt en till avdelning i stora huset.

Sedan dess är vi 5 avdelningar.

1996 valde vi att "platta ut" organisationen. Detta innebar att vi avstod från en föreståndare och lät styrelsen ta över arbetsgivaransvaret och det pedagogiska avsvaret. Istället kan vi har en fast vikarie som kan gå in när någon är sjuk eller ledig. Den tid styrelsen lägger ner på kontorsarbetet täcks av övrig personal.

Vi har alltid haft en låg personalomsättning. Många är de som valt att komma tillbaka efter utbildningar, vi har flera medarbetare som varit med ända från början!

Nu ser vi till vår glädje, att "gamla" barn kommer tillbaka med sina egna barn.

Historik Verksamhetsplan Likabehandlingsplan Verksamhetsberättelse

 

Copyright © Torparmors pers.koop. förskola ek.för..                                                                                                                                          Sök på hemsidan